Nails & Beauty Melange plaatst uw gelnagels, zorgt voor een deugddoende manicure & pedicure, verzorgt het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers en wenkbrauwen, en boekt voor u graag een afspraak voor dermaplaning en BB Glow.

Online boeken

Inzamelpunt blindengeleidehonden

Steun onze (viervoetige) superhelden

Nails & Beauty Melange uit Zele draagt haar steentje bij aan een goed doel voor het opleiden van blindengeleidehonden. De opleiding van een blindengeleidehond kost ongeveer 25 000 euro, waarvan de helft gesteund wordt door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). 

Voor de andere helft van het bedrag rekenen www.vriendenderblinden.be op onder andere onze (en uw) warme steun. De hond zelf is volledig kosteloos voor een persoon met een visuele beperking, maar om ervoor te zorgen dat blindengeleidehonden getraind kunnen blijven worden, zamelen wij (samen met andere inzamelpunten) dopjes in. De dopjes worden verkocht als grondstof aan een recyclagebedrijf

De opbrengst van de dopjes wordt uitgedrukt per kg. 1 kg brengt ongeveer € 0.30 op, wat betekent dat er een bedrag van € 300 per 1.000 kg wordt behaald. Voor de volledige opleiding van een geleidehond is er 83.333 kg nodig. Uw hulp is dus meer dan welkom. 

Doet u ook mee?

Breng dan uw dopjes naar ons schoonheidssalon in Zele en steun personen met een visuele beperking en hun blindengeleidenhonden!

Bezoek de website

vriendenderblinden