Nails & Beauty Melange plaatst uw gelnagels, zorgt voor een deugddoende manicure & pedicure, verzorgt het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers en wenkbrauwen, en boekt voor u graag een afspraak voor dermaplaning en BB Glow.

0485 28 25 29

Behandelingen: hair & beauty 

Mooie opsteekkapsels voor elke speciale gelegenheid

Fancy opsteekkapsels die perfect passen bij uw stijl en bij uw gezicht… Dat is wat we bieden bij Nails & Beauty Melange in Zele. 

Niet alleen zult u helemaal happy worden van het resultaat, maar ook tijdens uw bezoek aan ons salon zult u genieten van de gemoedelijke, huiselijke sfeer en de uitermate klantvriendelijke en vlotte service. In onze warme zaak in Zele voelt iedereen zich onmiddellijk thuis. Kom gerust een langs en ervaar zelf de gezelligheid bij Nails & Beauty Melange! 

Elke stijl is mogelijk

Heeft u een verjaardagsfeest of communiefeest gepland? Of een andere feestelijke gelegenheid? Kim Dassy is een gediplomeerde kapster en zorgt in haar schoonheidssalon Nails & Beauty Melange in Zele voor prachtige opsteekkapsels die geschikt zijn voor allerlei speciale aangelegenheden. Of u nu halflang of lang haar heeft, wij gaan met uw haardos creatief aan de slag en zorgen steeds voor een elegant resultaat dat past bij uw persoonlijke stijl. Vertel ons welk kapsel u mooi vindt en ons gedreven team gaat aan de slag om voor u een unieke look te creëren. 

Prachtig bruidskapsel

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Of bent u zelf uitgenodigd op een bruiloft en wilt u er stralend uitzien? Dan creëren wij voor u een prachtig bruidskapsel dat bij uw stijl en haartype past. Zaakvoerder Kim volgt regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Bent u benieuwd naar de resultaten die wij bij al onze dierbare klanten steeds weer boeken? Bekijk dan alvast onze fotogalerij en doe gerust wat inspiratie op. 

Contact en afspraak

Heeft u nog vragen over opsteekkapsels of wilt u meteen een afspraak maken? Contacteer ons even zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen in ons salon in Zele