Nails & Beauty Melange plaatst uw gelnagels, zorgt voor een deugddoende manicure & pedicure, verzorgt het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers en wenkbrauwen, en boekt voor u graag een afspraak voor dermaplaning en BB Glow.

0485 28 25 29

Cerefino

Maak kennis met onze Cerefino! De machines combineren 6 verschillende technieken: Hydrodermabrasie, Ultrasone spatula, echo, RF, Cold Hammer en zuurstofinfusie.

Hydrodermabrasie:
Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van een combinatie van zachte exfoliatie en hydratatie om de huid diep te reinigen, te voeden en te verjongen, waardoor je een gladdere, stralende teint achterlaat. Met onze speciaal geformuleerde Cerefusion vloeistoffen, die doordrenkt zijn met een krachtige mix van hydroxyzuren, ervaar je het ultieme in huidverjonging. Zeg vaarwel tegen een doffe, vermoeide huid en hallo tegen een stralende, jeugdige teint met onze Hydrodermabrasie behandeling!

 Ultrasone Scrubber:
Deze krachtige tool maakt gebruik van ultrasone golven om dode huidcellen, vuil en onzuiverheden zachtjes uit je poriën te exfoliëren en te verwijderen

Ultrasound:
Onze echo-functie helpt om ons eigen Cerenew Complex dieper in de huid te dringen, waardoor een maximale absorptie en effectiviteit mogelijk is. Deze innovatieve technologie helpt de collageenproductie te stimuleren, de bloedstroom te verhogen en de algehele huidgezondheid te verbeteren, wat resulteert in een helderder, gladder en jeugdig uitziender teint.

Radiofrequentie:
Gecombineerd met onze speciaal aangepaste Hydra Vital Cream stimuleert het de collageen aanmaak en vermindert rimpels, waardoor je een steviger en je Zeg vaarwel tegen een verslapte huid en hallo tegen een stralende gloed!

Cold Hammer:
Koeld de huid terug na de Radiofrequentie.

Zuurstofinfusie:
Onze zuurstofinfusie functie helpt de bloedcirculatie te stimuleren en onze eigen Cerefusion Liquidids diep in de huid te verspreiden, wat een krachtige boost van hydratatie, zuurstofatie en verjonging biedt.