Nails & Beauty Melange plaatst uw gelnagels, zorgt voor een deugddoende manicure & pedicure, verzorgt het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers en wenkbrauwen, en boekt voor u graag een afspraak voor dermaplaning en BB Glow.

0485 28 25 29

Behandelingen

Gelnagels en nail art

Wilt u mooie gelnagels in Zele laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak bij Nails & Beauty Melange en geniet weldra van een stralend uiterlijk met piekfijn verzorgde nagels! 

Gelnagels zijn al jaren erg populair. Deze kunstnagels worden met een speciale gel uitgehard onder een LED-lamp en ze blijven 3 tot 4 weken perfect zitten. De creatieve mogelijkheden met gelnagels zijn eindeloos, en dus bieden we bij Nails & Beauty voor ieder wat wils.

Bent u tevreden met uw huidige, eigen nagels en wilt u ze slechts een beetje verstevigen en voorzien van een mooie kleur? Prima! Dan is gellak, ook wel semi-permanente nagellak genoemd, voor u de ideale oplossing. Gellak is een soort nagellak die aangebracht wordt zoals gewone nagellak, maar die uitgehard wordt onder een LED-lamp. Ook gellak blijft meerdere weken mooi zitten, namelijk 2 tot 3 weken afhankelijk van uw dagelijkse activiteiten en handenarbeid. 

Behandelingsinfo

Voor mooie, verzorgde handen en voeten bent u bij Nails & Beauty Melange aan het juiste adres. Uw nagels worden geknipt, gevijld, eventuele velletjes worden verwijderd, eelt wordt gepuimd en er wordt extra aandacht besteed aan de pijnlijke plaatsen. Als afsluiter voorzien we een relaxerende, deugddoende massage voor de handen of voeten.

Naast de handen en voeten, zijn we bij Nails & Beauty Melange ook gespecialiseerd in allerlei behandelingen om de look van uw wimpers en wenkbrauwen op natuurlijke wijze te verbeteren door ze te verven, te liften, te waxen of te epileren

Manicure

Mooie en verzorgde nagels bepalen grotendeels de look van uw handen. Ze zorgen er namelijk voor dat uw handen er stralend uitzien. Bij Nails & Beauty Melange kunt u terecht voor een uitgebreide manicure, voor het lakken van nagels en het plaatsen en bijwerken van gelnagels. We kunnen uw eigen natuurlijke nagel versterken door er een dunne laag gel op aan te brengen en zo de nagel een natuurlijke uitstraling te geven. Voor nagelbijters of bij broze en breekbare nagels is het mogelijk om de nagel te verlengen met een tip of sjabloon om ze daarna met een laagje gel af te werken. We kunnen uw nagels ook versieren met diverse tekeningen of steentjes, ook wel nail art genoemd. Zaakvoerder Kim Dassy gaat hier graag creatief mee aan de slag. 

Pedicure

Niet alleen zorgen we voor mooie handen, maar ook uw voeten en teennagels krijgen bij Nails & Beauty Melange in Zele een uitgebreide behandeling. Zeker in de zomer is het fijn om met mooie, verzorgde teennagels rond te lopen. Wilt u graag gel laten plaatsen op uw teennagels? Of opteert u voor een behandeling tegen kalknagels? Dat kan perfect! Voor gelnagels werken we met producten van Light Elegance en D’or, merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt om uw wenkbrauwen te laten epileren? Bekijk gerust even onze prijslijst en galerij

Contact en afspraak 

Wilt u graag meer informatie over de behandelingen die we aanbieden bij Nails & Beauty Melange? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.